Me before You vanaf donderdag 16 juni in The Movies

Me before You, vanaf donderdag 16 juni te zien in The Movies.

Me before You is een verfilming van de succesvolle roman ‘Voor jou’ van Jo Jo Moyes. Deze vertelt het verhaal over de onverwachte relatie die opbloeit tussen de ‘small town girl’ Lou Clark en de rijke, verlamde Londense bankier Will Traynor die haar inhuurt als zijn verzorgster. Hij was een echte avonturier, maar zijn handicap heeft hem cynisch gemaakt en zijn levenslust is verdwenen. Lou is vastberaden hem ervan te overtuigen dat het leven zeker nog zin heeft. Langzaamaan merken ze dat zowel hun leven als hart een richting kiest, waarvan ze beiden niet wisten dat deze bestond.

Deze film is het regiedebuut van theaterregisseur Thea Sharrock, die sterren Emilia Clarke (Game of Thrones) en Sam Claflin (The Hunger games) laat schitteren.

Wil je deze romantische film komen bekijken?  Dan vind je op onze website meer info + vertoningstijden. En natuurlijk de mogelijkheid om online kaarten te kopen. Telefonisch reserveren kan ook via 078-7200777.

Graag tot ziens in Dordrecht.

 

Geert ter Steeg
Directeur

Me before you