Ladies night Ab-Fab-Fest!

Vrijdag 22 juli, aanvang 20.00 uur bij Cinema The Movies Dordrecht

Vanwege de premiere van Absolutely Fabulous: The Movie presenteert Cinema The Movies Dordrecht een bruisend Ab-Fab-Fest. Op vrijdag 22 juli 20.00 – 01.30 uur.

Edina (Jennifer Saunders) en Patsy (Joanne Lumley), de fashionista’s op leeftijd uit de iconische Britse TV-comedy zijn terug. Va. 21 juli schitteren ze op het witte doek in een hilarische comedy over hun luxe, luie leventje vol glitter, glamour en failure. De “Sweetie Darlings” gaan weer los: winkelen, drinken en stappen in de meest trendy hot-spots van Londen. Maar als ze de schuld krijgen van een groot incident tijdens een überhip fashionfeestje, worden ze het middelpunt van een mediaschandaal. De paparazzi zitten hen meedogenloos op de hielen. Zonder een rooie cent vluchten ze naar de speeltuin voor de superrijken: de Franse Rivièra. Daar bedenken ze een plan om permanent ‘weg te blijven’ en ongestoord hun goede leven voort te zetten.

Niet zomaar een Ladies Night maar een een avondje mooi, heerlijk en hilarisch “uit je bol gaan”. Het Ab-Fab-Fest vindt plaats in Art & Dining + de tuin van het Dordrechts Museum. Vanaf 19.45 uur ontvangen we je daar met welkomstcocktail, fashion & beauty, paparazzi en Special Guests. Stylistes van Van Pelt Kappers zorgen voor de laatste puntjes op de i in de Party Preparation. De Over de rode loper gaat het naar The Movies, want daar draait de film in alle zalen (21.00 uur). Na afloop terug naar de Museumstraat voor lekkere bites, show, gifts en DANSEN!.

De Best Dressed Guest krijgt een mooie beloning. En voor de gelukkige lotbezitters zijn er nog wat leuke hebbedingetjes. DJ’s Total Rico & Petrus Paulus maken er een feest van. Rutte’s cocktailbar biedt allerlei lekkers.

Let op: Ladies First. Gents zijn van harte welkom als introducéé.

Dresscode: AFAP (As Fashionable As Possible)

Tickets: 17,50 (of 10,– met Strippenkaart/Cineville) incl bubbels & bites.

Bij Cinema The Movies kaarten online te koop of telefonisch reserveren via 078-7200777 (max 8 kaarten per bestelling en free-seating).