Ben Hur vanaf 25 augustus in Cinema The Movies

We attenderen je graag op Ben Hur, die vanaf donderdag 25 augustus vertoond wordt in The Movies.     

Judah Ben-Hur (Jack Huston), een Joodse prins in het Jerusalem ten tijde van Jezus, wordt vals beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer Messala (Toby Kebbell), officier in het Romeinse leger. Judah wordt beroofd van zijn titel, moet zijn familie en zijn geliefde (Nazanin Boniadi) verlaten en wordt gedwongen tot slavernij. Na jaren op zee keert hij terug naar zijn vaderland op zoek naar wraak.

De klassieke roman van Lew Wallace: ‘Ben-Hur: A Tale of the Christ‘ werd in 1959 legendarisch verfilmd. De film met Charlton Heston in de titelrol won het recordaantal van 11 Oscars en behoort tot de iconen van de filmgeschiedenis.

Ben je benieuwd naar deze ‘remake’ van regisseur Timur Bekmembetov?  Dan vind je op de website meer info + vertoningstijden. En natuurlijk de mogelijkheid om online kaarten te kopen.
Telefonisch reserveren kan ook via
078-7200777.

Graag tot ziens in Cinema The Movies Dordrecht.