Reserveer voor de filmkeuze van maandag 18 maart 2019: The Aftermath

TA_03670.NEF

FilmClub The Movies vertoont The Aftermath van regisseur James Kent op maandag 18 maart om 19:30 uur in Cinema The Movies

Hamburg, 1946. Kort na de Tweede Wereldoorlog keert Rachael Morgan (Keira Knightley) terug naar huis om zich bij haar man, de Britse kolonel Lewis Morgan (Jason Clarke) te voegen. Hij is verantwoordelijk voor de wederopbouw van de stad en het opsporen van nazi’s onder de uitgeputte bevolking. 

Lewis wordt gestationeerd in een groot huis aan de rand van de stad. Hij kan het niet over zijn hart verkrijgen om de bewoners van dit huis op straat te zetten en besluit het met hen te delen. Dat levert de nodige spanningen op. Vijandigheid en verdriet maken vervolgens plaats voor passie en verraad.

De filmavond begint om 19.30 uur. Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid om onder het genot van een drankje nog even na te praten over de film.
De film wordt vertoond in Cinema The Movies Nieuwstraat 60-62, 3311 XR Dordrecht. Tickets (inclusief drankje) € 11,00. Cinevillepas en strippenkaart zijn geldig met een bijbetaling van € 2,50.
FilmClub The Movies Dordrecht draait haar vijfde seizoen. Met en voor meer dan 120 leden presenteert de FilmClub ook deze keer opnieuw een voorpremière. Aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden en de films zijn voor iedereen toegankelijk.

Reserveren:
Klik hier om alvast je plaats(en) reserveren voor de voorstelling. Let op! De plaatsen zijn ongeplaceerd, iedereen mag zitten waar hij of zij wil, ondanks eventuele rij- en stoel nummer op het ticket. Er is vrije placering dus vooraf kaartjes afhalen is niet nodig.